Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľkometrážny slnečný 3i.byt, Krížna ul., Bratislava -Staré Mesto

Interné ID: 240024
Ulica: Krížna
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
425 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám priestranný, slnečný 3,5 izbový byt s podlahovou plochou až 95 m2, po kompletnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza na 5. poschodí/6 s výťahom, v mestskej časti Staré Mesto,  Krížna ulica, Bratislava. K bytu prináležia 2 balkóny vo výmere 1,8m2 a 2m2, pivnica v suteréne bytového domu, pričom celková výmera bytu s príslušenstvom je 101m2

DISPOZÍCIA BYTU  A POPIS:
- kuchyňa s komorou a vstupom na balkón;
- obývacia izba so vstupom na balkón
-  2 nepriechodné izby
- kúpeľňa (vaňa aj bezbariérový sprchový kút)
- samostatné WC s umývadlom
- pol izbu, ktorá momentálne slúži ako práčovňa a technická miestnosť
- vstupná chodba so vstavaným šatníkom

Jedná sa o staromestský byt s vysokými stropmi až 2,9 m,  zo severu orientovaný do ulice a z juhu do vnútrobloku. Byt bol kompletne a nadštandardne zrekonštruovaný v roku 2017. Pri rekonštrukcií boli použité kvalitné materiály a vybavenie ako kuchynská linka Hanak, lakované dvere s integrovanými prahmi HANAK, drevené bukové parkety, granitové obklady, batérie Kludi a Hansgrohe, toaleta Villeroy & Boch  a podobne.  Pri rekonštrukcií boli vymenené všetky rozvody IS -  voda, elektrika.

Iné vybavenie: plastové okná, sieťky na oknách, bezpečnostné protipožiarne dvere, el. vrátnik. V byte je možnosť pripojiť sa na optický internet a kablovú televíziu. Vykurovanie radiátormi, meraná spotreba kúrenia mečačmi PRVN. 

PARKOVANIE:
V okolí bytového domu platí parkovacia politika. Bytový dom je umiestnený zo severnej strany do ulica a z južnej do vnútrobloku, v ktorom je možné parkovanie iba rezidenčných obyvateľov. V tesnej blízkosti sa nachádzajú aj podzemné garáže, možnosť postúpenia parkovacieho miesta v cene 120Eur/mesiac.

BUDOVA: 
Jedná sa o kvalitnú stavbu postavenú ako kombinácia železobetónu a tehly, má zateplený obvodový plášťa strechu, nový výťah. Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené. Vo vnútrobloku BD sa nachádza parčík  s množstvom stromov. 

Vlastníci bytového domu vlastnia spoluvlastnícky podiel na nebytových priestoroch na prízemí a bytoch na najvyššom poschodí, ktorých výnosy prispievajú do fondu opráv, čím umožnili vlastníkom vykonávať rekonštrukcie bez čerpania úveru.

LOKALITA: 
Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, obchody, kultúra, zdravotnícke zariadenie, pošta, atd. Priamo pred bytovým domom sa nachádza električková trať. Byt sa nachádza neďaleko ulice Karadičová, odkiaľ je priame napojenie dopravy smerom na autobusovú, alebo železničnú stanicu. Taktiež neďaleké Trnavské Mýto je jedným z dopravných uzlov do všetkých kútov Bratislavy.  
 

CENA:  425000,- Eur, vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Kontakt: Mária Cillerová, cillerova@desire.sk, 0905881936. 

© Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
101 m2
Podlahová plocha:
95 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Balkón:
áno
Rok výstavby:
1948
Rok poslednej rekonštrukcie:
2017
Poschodie:
5
Celková plocha:
101 m2
Počet balkónov:
2
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Okrem školenia realitných maklérov sa taktiež zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti