Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný nízkoenergetický 4izb. rod. dom v príjemnom prostredí, Veľký Biel

Interné ID: 240021
Ulica: Orechová
Obec: Veľký Biel
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
415 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj jedinečný prízemný RD so 4 izbami, v príjemnom prostredí obce Veľký Biel, len 5 minút od Senca a 30 min od Bratislavy. Dom s obytnou plochou 128 m2  stojí na pozemku o výmere 504 m2. K domu prináleží  terasa, záhrada a parkovacia plocha. Rodinný dom je dokončený, má praktický interiér a kompletnú kuchynskú linku.

DISPOZÍCIA DOMU: 
1. podlažie:  predsieň so vstupom do jednotlivých izieb, kúpeľňa s WC, technická miestnosť,šatník, denná zóna pozostávajúca z kuchyne, jedálne a obývačky s východom na terasu.
2. podkrovie: praktický úložný priestor s úložným priestorom (pochôdny)

POPIS NEHNUTEĽNOSTI: 
Dom bol skolaudovaný v roku 2016, je postavený v rodinnej zástavbe bez susediacich vyšších budov. Prístup na pozemok je po štrkovej ceste. Nehnuteľnosť je postavená z tehly,  zateplená kontaktným fasádnym zateplovacím systémom z minerálnej vlny hr. 20 cm, so sedlovou strechou s betónovou krytinou. Dom je zabývaný,kompletne dokončený, veľmi dobre dispozične riešený. 

Iné vybavenie:
Plastové okná s interierovými žalúziami a sieťkami, dvere bezpečnostné, keramická dlažba v celom dome, kvalitná dlažba a obklady v kúpelni, vstavaný šatník, interiérový krb.

Rodinný dom je napojený na vodu, elektriku a plyn. Odpadové vody sú riešené čističkou s trativodom. Internetové pripojenie je riešené optickým káblom. Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečený plynovým kotlom s prídavným solárnym systémom, umiestneným v technickej miestnosti. Vykurovanie podlahové.  V obývacej časti sa nachádza krb.

Za domom sa nachádza terasa, upravený trávnik, zopár ovocných stromov, záhradný murovaný domček, záhradná sprcha, kríky a vyvýšené záhony. Záhrada má inštalovaný zavlažovací systém. Pred domom sú parkovacie státia pre 2 až 3 vozidlá.  

NÁKLADY:
Celkové  mesačné náklady na 3 osoby sú 160 EUR (z toho 60 EUR elektrina, 70 EUR plyn, voda 30 EUR).

LOKALITA:
Obec Veľký Biel poskytuje tiché, bezpečné bývanie a komunitu priateľskú deťom a mladým ľuďom. Dom sa nachádza na okraji obce v rodinnej zástavbe. Lokalita je prepojená so Sencom a Bratislavou prímestkou dopravou. V obci sa nachádza škôlka a škola s prvým stupňom vzdelania, lekáreň, obchod a reštaurácie. V okolí sa nachádza detské ihrisko, množstvo zelene, sú k dispozícii cyklochodníky prechádzajúce až do Bratislavy, Štrkovisko na kúpanie a neďaleké Senecké jazerá. Lokalita Veľký Biel je iba 5 minút od Senca, kde sa nachádza kompletná občianska infraštruktúra, školy, škôlky. Napojenie na diaľnicu D1 do 5 minút. 

CENA: 415.000,- EUR, vrátane kompletného realitného a právneho servisu. 

V prípade, že Vás tieto informácie o nehnuteľnosti zaujali, alebo by ste chceli vedieť viac, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať: Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk alebo maria.cillerova@desire.sk, 0905881936, cillerova@desire.sk. 

Tešíme sa na Vás!

© Text, fotografie, video a 3D sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
504 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
128 m2
Zastavaná plocha:
164 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2014
Rok kolaudácie:
2016
Celková plocha:
128 m2
Terasa plocha:
24 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
severovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti