Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: Slnečný a priestranný 2i byt, klimatizácia, balkón, pivnica, garáž

Interné ID: 240016
Ulica: Tomášikova 10
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
650 €/mesiac
+ energie 200 Eur

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám svetlý, priestranný 2 izbový byt s výmerou 64m2, ktorý sa nachádza na 7. poschodí/10 s výťahmi, v mestskej časti Ružinov,  Tomášiková ulica, Bratislava. Byt sa ponúka čiastočne zariadený a so spotrebičmi. 

DISPOZÍCIA, ZARIADENIE, VYBAVENIE:
- vstupná chodba (so skriňou na oblečenie, taburet);
- samostatné WC (toaleta, bidet, umývadlo)
- kuchyňa (kuchynský kút, umývačka riadu, indukčná doska, digestor, rúra, mikrovlnka, chladnička a mraznička, varná kanvica, sodastreem, vybavenie kuchyne (poháre, hrnce, riady...), bez stola a stoličiek;
- komora
- priestranná obývačka so vstupom na balkón a klimatizáciou (pracovný stôl, stolička, klimatizácia)
- spálňa (2x posteľ, nočný stolík)
- kúpeľňa (vaňa, umývadlo, skrinka, práčka) 
- iné vybavenie: vysávač, klimatizácia v obývačke, kvalitné plastové okná, žalúzie a sieťky na oknách, laminátové podlahy, bezpečnostné protipožiarne oceľové dvere, el. vrátnik. 
- príslušenstvom je pivničná kobka.

Možnosť pripojenia internetu na optiku po dohode. Vykurovanie radiátormi, meraná spotreba kúrenia a SV, TÚV. 

Vhodné dve osoby, resp. pár s jedným dieťaťom, študenti. Zvieratá iba po dohode s majiteľom.

PARKOVANIE:
K bytu prislúcha garáž, výmera 20,25 m2, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Možnosť prenájmu za príplatok 120 Eur/mesačne. 

BUDOVA: 
Jedná sa o kvalitnú tehlovo-panelovú stavbu, zateplenú, postavenú v roku 2005. Vstup do bytového domu je cez elektrický vrátnik (na čip). V bytovom dome sa nachádza výťah 2x výťah. Prístup do bytu je tak bezbariérový. Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené. V uzatvorenom vnútrobloku BD sa nachádza park s detským ihriskom, pingpongovým stolom, lavičkami a množstvom stromov. 

LOKALITA: 
Mestská časť Bratislava - Ružinov je jednou z najatraktívnejsích lokalít v Bratislave. Z občianskej vybavenosti tu nájdete školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, obchody, kultúrne centrum, zdravotnícke zariadenie, nemocnicu, poštu, atd. Športovcom je k dispozícii športová hala, zimný štadión a neďaleké Štrkovecké jazero s detskými atrakciami.

Vynikajúca dostupnosť autom - Staré mesto (centrum) 8 minút, autobusová stanica Mlynské Nivy 5 minút, hlavná železničná stanica 10 minút, diaľničné spojenie (na Slovensko, Česko, Rakúsko Maďarsko) je vzdialene iba 5 minút, medzinárodné letisko Bratislava iba 7 minút.

Skvelá lokalita, priestranný byt a vlastné parkovanie!

CENA: 
Byt: 650 Eur/mesiac  + energie 200 Eur/mesiac (2 osoby)
Príplatok na energiach + 30 Eur každá ďaľšia osoba
Garáž: 120 Eur/mesiac
Prvá platba: 3x mesačná splátka, splatná pri podpise nájomnej zmluvy, ktorá zahŕňa aj vratnú kauciu). 

Voľné ihneď. 
Kontakt: Mária Cillerová, cillerova@desire.sk, 0905881936. 

© Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63.45 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2005
Poschodie:
7
Celková plocha:
67 m2
Plocha balkóna:
4 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
20.25 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Okrem školenia realitných maklérov sa taktiež zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti